Iznenađenje za godišnjicu

Evo jednog iznenađenja adekvatnog za rođendan, godišnjicu, Novu godinu… Svaku priliku koja se može povezati sa prolaskom godina. Ja sam ga napravila drugarici sa kojom sam bila u svađi a družile smo se godinama pre toga… Kao čin želje za pomirenjem, recimo.

potpisujem i fotografiju

Kupila sam blokče i ispisala godine na listićima, a ispod četvorocifrenog broja ono što je obeležilo tu godinu. Upoznavanje, početak druženja, putovanje na koje smo zajedno otišle, upis iste srednje škole… Na kraju, za 2012. godinu napisala sam posvađale smo se, a za 2013. napravila tri mogućnosti, uz dodatak da je na njoj da odluči koja će se od tih mogućnosti realizovati, i, samim tim, kako će ostatak blokčeta izgledati. Poslala sam to sa pozivom da se nađemo i raspravimo sve, makar se ne pomirile, samo da uspem da se već jednom iščupam iz splina izazvanog tom svađom. Ne znam za druge, ali za sebe znam: teško da bih mogla da ostanem ravnodušna ako se neko potrudi da mi priredi nešto lepo.

Vratimo se iznenađenju. Znači, ništa lakše – kupite blokče i za svaku godinu ispišete nešto karakteristično. Voljena osoba može nastaviti da ga popunjava sama.

8 thoughts on “Iznenađenje za godišnjicu

Постави коментар