Moje saradnice

Gosti i saradnici zaslužuju svoj kutak. Vreme je da ih upoznate. 

Volim da fotografišem, pa se trudim da slike preuzete sa interneta budu izuzetak, a ne pravilo u mojim tekstovima. No, imala sam priliku i da sarađujem sa devojkama koje se fotografijom bave ozbiljnije, pa ovde ostavljam linkove do njihovih blogova, kao i spisak tekstova u kojima možete videti njihov stil.

  • Maja Zorić (naslovne fotografije u kategoriji Uvod u magiju pijaca, fotografije u postovima Verujem, ne verujem u kategoriji MonopolListZa topliji januar, Za melanholičan mart, Za pustolovan april i Za šareniji maj u kategoriji Pre-poručujeM)
  • Kristina Đenić (fotografije u tekstu Serije koje volim i preporučujem i 4 koraka do više energije, naslovna fotografija u kategorijama Blog izazov i Rad na sebi, red u glavi, disciplina u navikama)

Od 2017. godine, dobila sam pomoć od blogokoleginica u sastavljanju mesečnih preporuka. One su mnogo posvećenije tim temama na svojim blogovima, pa sam ih zamolila da mi priskoče u pomoć. Na veliku radost mojih čitalaca i mene, odazvale su se. Ali, i predstavile.

Serija – Isidora sa bloga Kako biti heroj u ova šugava vremena: Petar Pan sa olovkom. Književnost mi je najveća ljubav, Pariz životni san, a kreativna uposlenost svakidašnja potreba. Volim umetnost, istoriju, osamdesete, Beograd i rokenrol. Praktikujem budno sanjarenje, negujem kritičku misao i ratujem sa vetrenjačama.

Predstava – Jovana sa bloga Priče jedne veštice: Na internetu se potpisujem kao Vještica. Obožavam pozorište, ne mogu da živim bez kafe i knjige su moj život. „Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce!“ Apsolvent sam srpskog jezika i književnosti, ljudi kažu da mi je „svaka ka Njegoševa“, a meni to prija, jer Njegoša obožavam. Čast mi je da svoje reči ostavim i na Miljaninom blogu!

Knjiga – Lana sa bloga Svet knjiga: Raduje me što nas u tom malom virtuelnom svetu ima par hiljada knjigoljubaca. Na blogu Svet Knjiga možete naći preporuke za čitanje kroz zanimljive i pomalo neobične članke, pratiti moje knjiško putešestvije, pročitati vesti i zanimljivosti iz Sveta Knjiga i družiti se sa svima nama.

Film – Sara sa bloga Madamoiselle S: Imam 22 godine, umetnik sam u telu studenta prava. Tvrdoglavi i uporni ovan, filmofil i hedonista. Pacijent koji se izlečio od leukemije. Devojka iz provincije koja sanja o severu i njegovim svetlima.

prva polovina 2017. godine:

Serija – Ivana sa bloga The stuff dreams are made of: Po struci diplomirani pravnik, po zanimanju večiti sanjar. Film ili knjiga na dan odnose sve moje brige. Moj blog je moja mala riznica svega pročitanog i odgledanog. Veliki sam zaljubljenik u istoriju i fotografiju, trudim se da iz običnog izvučem neobično. Želja mi je da jednog dana upoznam čitav svet.

Advertisements