Najlakši poklon na svetu

Dan zaljubljenih. Proslavljate li ovaj praznik?

Mišljenja sam da ovom danu ne treba posvećivati previše pažnje. Dovoljna je sitnica, poput cveta ili čokolade. No, ako prštite od ideja kako biste proveli praznik ljubavi i ne možete da odaberete samo jednu, imam rešenje vaših muka. Potrebno vam je:

  • papir
  • olovka ili hemijske u boji

Srž ideje je prilično jasna. Formulišite par delova sastanka (na primer, odlazak u restoran i gledanje filma), a onda voljenoj osobi ponudite da odabere u koji ćete restoran ići i film koji ćete gledati. Dakle, odaberite tri-četiri restorana koje volite ili nekoliko vrsta omiljene hrane. Razmislite šta je to u čemu oboje uživate; nema svrhe da idete u njegov omiljeni indijski restoran ako ne podnosite začinjenu hranu – samo ćete upropastiti sastanak. Isto je i sa filmovima. Predložite nešto što neće izazvati negodovanje ni jedne ni duge strane. Naredni korak je da te opcije nacrtate ispod ispisanog pitanja i prepustite drugoj polovini da odluči šta ćete raditi. Na primer, ako je internacionalna kuhinja u pitanju, možete nacrtati zastave zemalja ili specijalitete (suši za japansku kuhinju, picu za italijansku). Kada je o filmovima reč, nacrtajte ili samo napišite HAHAHA za komediju.

Ovu ideju sam davno otkrila na internetu i nikako da je primenim. Pa, do pre par meseci. Tada sam je iskoristila za dečkov rođendan. Kovertu sa željama i uputstvom sam mu dala ranije, da, ako to želi, može da razmisli o opcijama koje su mu ponuđene. Trudila sam se da to budu stvari koje on voli, pošto je njegov rođendan u pitanju. Što se crteža tiče… Nisu baš najsrećnije ispali. Zato je moja velika preporuka da ne spremate ovo iznenađenje u poslednji čas, ali i da pažljivo odaberete ono što će te crtati i provežbate malo pre finalne verzije. Ili, jednostavno, oblikujte dokument na računaru i odštampate ga.

Ova ideja je veoma praktična i može se primeniti na više situacija; od rođendana, preko Dana zaljubljenih, pa do pretvaranja običnog dana u potpuno zanimljiv. Jer, ljubav treba pokazivati svakog dana, a ne samo par dana godišnje. Zar ne?

cam08957-1
Nacrtajte iznenađenje! (potpisujem i fotografiju)

P.S. U prvom pitanju, pod B je burek. Znam, znam. Za neke nisu bojice i olovka.

Advertisements

8 thoughts on “Najlakši poklon na svetu

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s