Ljubavni kuponi

potpisujem i fotografiju

Na mnogo sajtova naišla sam na ovu ideju. Voljenoj osobi daruješ kupone za razne sitnice, npr. spremanje omiljenog jela, upravljanje daljinskim na jedno veče, masiranje stopala, veče provedeno u gledanju zvezda… Osoba ima pravo da upotrebi te kupone u narednih godinu dana i to samo jednom – osim ako drugačije nije na kuponu napisano. Naravno, ako na kuponu piše piknik, trebalo bi da te ranije obavesti da bi mogao/la da pripremiš hranu na vreme. Opet, kada je u pitanju kupon za utešni zagrljaj , najava nije potrebna.

Klikni ovde da kreiraš kupone, ako ne želiš da se mučiš oko pravljenja. Kasno sam pronašla ovaj sajt, inače bih verovatno tu napravila svoje. Šta sam umesto toga uradila?

Kupila sam tri A4 kartona u boji; dva svetloroza i jedan tamnoplavi. Roze sam isekla na po 9 komada (dimenzije budu 9.9x7cm). Možeš praviti određeni broj (25 poklanjaš nekome za dvadesetpeti rođendan, 12 ako je dvanaesta godišnjica u pitanju, neki okrugli broj zato što lepše zvuči…), a možeš napraviti onoliko koliko uspeš da pravolinijski isečeš. U mom slučaju – 16. Ideja na internetu ima milion. Ukucate love coupons ili ljubavni kuponi u pretraživač Google i izbaci svašta. Mogu se pronaći gotovi, koje samo skinete i odštampate. Ja sam želela da učinim poklon ličnim. Dakle, kada se kuponi iseku, potrebno je probušiti ih na onoj spravi koju zovem bušačem za papir iako ne znam da li je to pravilno. Kako god da se zove, ostaće dve rupice. Naravno, opet postoje varijacije – može se probušiti samo jedna rupica, ne mora se uopšte bušiti već se kuponi mogu pokloniti u kutijici ili koverti… Ono što sam ja još dodala bile su korice. Svakako je poželjno napisati napred Ljubavni kuponi, a ja sam korice načinila malo većim od ostalih kupona pa su njihove dimenzije 10,4x8cm. Ostalo je samo još da se provuče tračica kroz rupice tako da poveže kupone i dobijate knjižicu.

Šta treba napisati na kuponima? Ono što će voljenu osobu obradovati. I ne samo to. Ono što ste već ranije rekli da nikada nećete uraditi ili ono što ne volite da radite biće vrednovanije od svega ostalog. Na primer, za mene su to bili gledanje Gospodara prstenova i bušenje uveta. Naravno, postoje granice koje ne planiram da pređem i takve kupone nisam ni pravila. Najvažnije je da u aktivnostima sa kupona uživate oboje.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s